donderdag 1 mei 2014

PeanutButterCups


Vandaag weer een simpele en heerlijke lekkernij.
Peanutbuttercups! De originele Amerikaanse buttercups zijn mierzoet,
dus ik heb het recept een beetje aangepast door ook pure chocolade te gebruiken in plaats van alleen melkchocolade.



Wat heb je nodig:
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram pindakaas
  • Zakje vanillesuiker
  • 50 gram Hagelslag 
  • 10 papieren muffinvormpjes


Smelt eerst de melkchocolade in de magnetron en verdeel dan de chocolade over de 10 vormpjes. Doe ze daarna 10 minuten in de vriezer.


Mix het zakje vanillesuiker door de pindakaas en verdeel het over de vormpjes op de melkchocolade.
Doe ze weer 10 minuten in de vriezer en smelt ondertussen de pure chocolade.


Als de 10 minuten om zijn doe dan de gesmolten pure chocolade over de pindakaas en strooi er de hagelslag op.


Doe de vormpjes weer in de vriezer voor 10 minuten
en klaar zijn je PeanutButterCups :)


Xx Najoua




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen